Karantene-medaljens to sider

Ektefeller i Corona-karantene:

“Må vi holde oss inne i FJORTEN dager?! Da blir det krangling om fjernkontrollen, badet, doen, varmtvannet, godteriet, Wii’en, rødvinen, dyna, volumet, godstolen og leggetider! Hvordan skal vi klare å overleve dette som en familie???”

 

Single i karantene:

“Null shavings på FJORTEN dager? Jippiii!!!!”

 

 

“Det er synd at de som vet hvordan landet skal styres, er opptatt med å klippe hår og kjøre taxi.”

Hørt den før? 

Forskjellen på før og nå, er at man ikke lenger kan knytte de største besserwisserne opp mot et par spesifikke yrkesgrupper, da de som roper høyest, og uttaler seg mest bastant om mye de i utgangspunktet ikke har greie på i dagens samfunn, tilhører enthvert yrke, kjønn, alder, størrelse, etnisitet og utseende.

Men den beskrivelsen passer jo både deg og meg, tenker du kanskje?

Alle er selvsagt ikke like bastante, eller ukritiske til hva de roper opp om. Men de som er det, har ofte noe til felles.

Kan du gjette hva det er?

Svaret er å finne i NRK Satiriks sin “reportasje”, som du kan se ved å klikke på denne linken: Nordmann forbløffer verden: Innvandringsekspert i januar, klimaekspert i februar og virusekspert i mars

Enjoy! 😉

Surfer du litt her og der, foretar du bakgrunnssjekk på det du deler videre, eller uttaler du deg bastant på sviktende grunnlag og har dermed noe til felles med de største besserwisserne..?