Kjører du den helst inn foran eller bak?

Det er kniven jeg ønsker å vite hvor hvor du helst plasserer.

Er du en “backstabber” – eller fremsnakker du folk og tar uenigheter opp med den det gjelder?

True friends stab you in the front, er det et ordtak som sier.

Men hvordan fungerer det i praksis?

Dagens 6-år gamle minne på Facebook kunne like godt ha blitt skrevet i dag – eller om 20 år – da ordene alltid vil gjenspeile det indre kompasset jeg streber etter å følge til enhver tid.

Jeg har ufravikelig tro på at åpenhet og (kanhende smertefull) ærlighet er eneste vei å gå, dersom man vil være en person andre føler de kan stole 100 % på – på sikt.

Derfor vil jeg også i fremtiden gå direkte til sakens kjerne dersom jeg oppdager at det snakkes i korridorene om meg selv eller noen jeg bryr meg om.

Hvor åpen jeg velger å være med noen, eller på vegne av en person, anhenger med andre ord av relasjonen den jeg snakker med (eller på vegne av) og jeg, har.

Temaet er tross alt true friends, og ikke “hvermannsen”.

Til deg som er i ferd med å tro at dette er et dagsaktuelt tema, har jeg bare én ting å si: spør meg, hvis det er noe du lurer på rundt min person.

Om svaret mitt blir like interessant som naboenes ville ha vært, er antageligvis en annen historie…

 

#tankerangling #ladycarina #truefriends #venner #backstabbing #baksnakking #ærlighet #åpenhet #sannhet #rykter

Pimp My Headstone

Det pimpes både her og der. Biler, motorsykler, akvarium og folk fornyes, forskjønnes og styles. Alt skal skinne, sparkle og se ubrukt ut.

Midt oppi all forskjønning av egne omgivelser innså jeg at noe var blitt ignorert alt for lenge. Det var ikke hus, båt, bil eller meg selv som kunne trenge en real renovering, men (av alle ting) gravplassen til besteforeldrene mine!

Full av dårlig samvittighet innså jeg at dette er noe jeg burde ha gjort for lenge siden, siden ansvaret for mine besteforeldres hvilested ble mitt i fjor høst.

Dermed var prosjekt Pimp My Headstone i gang.

Mine skjønne døtre falt for ideen, og ville gjerne bli med da jeg spurte om assistanse da dagen for å sette igang opprant.

Klar til dyst, foran et høyt elsket, men dessverre altfor lavt prioritert, gravsted.

I mangel av gode tips og råd, endte vi opp med å skrubbe selve stenen ren for 25 års skitt med børste og vann, etter at mirakelmiddelet ovnsrens hadde fått virke en stund. Du snakker om effekt!

Om det burde anbefales videre, vet jeg ikke, for det kan like godt ha vært jentenes intense skrubbing som gjorde susen. Sikkert er det ihvertfall at stenen ble gullende ren – og klar for prosjektets neste fase.

Mini-me og Eldsteklonen sto virkelig på for forfedrenes skyld.

På forhånd hadde jeg funnet frem et par bilder av stedets "beboere". Disse ble skrevet ut og laminert.

Deretter samlet jeg sammen silkebånd, saks, og noen solcelle- lamper jeg har hatt liggende.

Alt lå nå spredd ut på plenen foran grava, klar til å brukes i pimpe-øyemed, og resultatet ble som følger;

Hva resultatet best kan beskrives som, overlater jeg til den enkelte å definere utfra egen, personlig smak.

Sikkert er det ihvertfall at samvittigheten min føles like ren som stenen, og at det inspirerer til å besøke en stelt og personlig pyntet grav oftere i fremtiden… og kanskje nyte utsikten, slik klonene mine gjør her:

To stykk flinke jenter tar en velfortjent hvilepause etter endt dyst.

#ladycarina #blogg #Pimpe #style #gravstein #pynte