Lucifer – et uanstendig forslag (4)

Lucifer ble (som tidligere nevnt) angrepet. Antageligvis av en større hannkatt. Det ublide møtet endte med et besøk hos dyrlegen. Der satt vi nå og ventet på at pus skulle bli operert.

Rett før inngrepet skulle begynne, kom dyrlegen ut til oss med et uvanlig forslag. Siden Lucifer allikevel måtte ha anestesi, mente han at det var en god ide å sterilisere ham samtidig. Han var i yngste laget (vi estimerte alderen hans til å være +/- 16 uker på daværende tidspunkt), men dyrlegen mente allikevel det var forsvarlig. Og vi aksepterte forslaget (med en diger klump i magen).

Under inngrepet hørte vi langtrukne, dype ulelyder fra operasjonsstua. Vi antok at det betydde at “klinkekulene” var i ferd med å forsvinne ut av posen en gang for alle. Overraskelsen var derfor stor da dyrlegen kunne fortelle at hårballen vår hadde forholdt seg helt rolig under den delen av inngrepet, men at den infiserte kulen i nakken var så vond at selv anestesi ikke gjorde susen. Stakkars liten…

Kort summert ankom vi klinikken med en fresh guttepus i miniformat. Ut av klinikken bar vi derimot en slunken sak former known as hannkatten Lucifer. 

Det positive med å sterilisere en så ung hannkatt, er at den ikke hadde rukket å oppdage livets feminine gleder. Derfor hadde den heller ingen oppfattelse av å gå glipp av noe i ettertid, og er til dags dato veldig leken til voksen, kastrert hannkatt å være.Mye av den lekenheten, i kombinasjon med et velutviklet jaktinstinkt, har ført til alskens “gaver” de siste 8 årene.

 


Lucifer var ved godt mot
– selv etter å ha blitt et par klinkekuler fattigere.

 

 

Hva Lucifer har fanget, og hvor han har gjort av fangsten (som ikke alltid drepes før det dras inn), får du vite i morgen.

 

 

#blogg #katt #kattunge #dyrlege #lucifer

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg