Lucifer – den sosiale kongen (8)

Kjære leser. 

Det har vært en glede å kunne introdusere deg for husets lodott, søtnos, jeger, kosepus og absolutt største personlighet. Kjært barn har som kjent mange navn.

Du har kunnet lese om hvordan vi fant ham, hvordan han fikk navnet sitt, farene som har truet, gavene han har dratt inn (levende som døde) og Den Store Nedturen – som jeg føler vi kom oss styrket ut av. Men visste du at han har en stor hemmelighet? En hemmelighet, hvis størrelse defineres av antall mennesker som kjenner til den? 

Klarer du å gjette hva det er?

 


Lucifer gir beng i hemmeligheter og alt annet – bare han får mat.

 

Som seg hør og bør i dagens nettsamfunn, der sosiale medier dominerer det meste, har selvsagt Lucifer markert seg i form av sin egen side på Facebook! Den ble opprettet for flere år siden og har siden da fått over 500 likerklikk! Ikke verst for en helt vanlig, norsk huspus fra verdensmetropolen Tønsberg 🙂

For å få navnet godkjent, måtte vi legge til et mellomrom mellom hver bokstav, for Lucifer defineres visst som bannord på Face. Vi har måttet blokkere en og annen overivrig satanist, som med all tydelighet tok siden for å være noe helt annet enn fansiden til vår kjære lodott. På den andre siden har vi de som er troende til å tapetsere wallen hans med bibelvers, av samme årsak. Du milde..! 

Det er kanskje greit å repetere at Lucifer er sammensatt av to latinske ord, og betyr lysbæreren?

Det har vært artig å se utviklingen. Fra da noen få, nære venner av oss som liker å kalle oss familien hans “likte” siden, til dagens fan-skare, bestående av alt fra familie til totalt ukjente.

Kanskje får han noen flere fans etter dette? 

Takk for følget, så langt.

*Mjau*
(Fritt oversatt fra Lucifersk: “fløtt dæ! Du står i veien for matskåla mi”!)

 


L u c i f e r – kongen av sosiale medier!
 

 

#blogg #husdyr #katt #lucifer #facebook #fans #fanside

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg