Uti me’n og på’n igjen.

Etter å ha sust rundt i varmen og gjort alt annet enn båtpuss-relaterte gjøremål den siste måneden, fikk jeg endelig balja på vannet. 

Det er selvfølgelig en ulempe å ha bil uten hengerfeste for en båteier som ønsker å klare seg selv. På den annen side er jeg i ferd med å innse at det er visse ting jeg bare er nødt til å ha hjelp til, da jeg både mangler nevnte transport-nødvendighet og klypa ikke holder mål i forhold til å ta vårpussen på egenhånd. Ergerlig, men sant.

Så får man heller yte retur-hjelp på områder man behersker bedre selv. Verre er det vel egentlig ikke.

Den ferdig rengjorte og polerte balja, rett før det bar ut mot havet (med uvurderlig hjelp)

 

Ikke var det kø da “Valentina” skulle sjøsettes, tauverket hang fortsatt på plass og været holdt. Smooth’ere kunne det ikke ha blitt!

Dagen derpå fikk jeg en grunn til å teste den, da et medlem av familien trengte øvelse i båtlivets gleder. Dermed bar det utpå, på tross av dystre vær-spådommer.

Skipper-spira smiler på tross av at startskuddet ble to timer forsinket, da den første skikkelige regnskura vi har hatt på lenge bestemte seg for å komme akkurat da.

 

Denne karen ser kanskje litt skeptisk ut. Det skyldes antageligvis at han sitter der helt uten kontroll, fordi damene har tatt roret… 

 

Tross at det kom enda ei lita skur etter at det så greit ut igjen, som bestemte seg for å væte oss på turens begynnelse, ble det en fin-fin tur. Vi nådde målet, som var å få bevist at båten fungerte som den skal – og at hun som ikke hadde kjørt båt før antageligvis har vært kaptein i et tidligere liv.

…samt verdensmester i Yatzi – men dèt er en annen historie 😉

Det som betyr noe nå, er at startskuddet for årets båtsesong er fyrt av, slik at det endelig går an å nyte den flotte skjærgården vår igjen.

God sommer!

En fornøyd båtblogger er superglad over at alt gikk knirkefritt på årets første båttur. 

 

#blogg #tankerangling #ladycarina #båt #bat #båtliv #batliv #sjøen #tønsberg #tonsberg #vallo #vallø #glad

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg